• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

23:20

PRAVI SU PRESEDAN U SVETU! Belorusi ne mare za PANDEMIJU, liga se i dalje igra...

Fudbal

PRAVI SU PRESEDAN U SVETU! Belorusi ne mare za PANDEMIJU, liga se i dalje igra...

Podeli vest

Fudbalsko prvenstvo Belorusije nastavljeno je uprkos pandemiji korona virusa, zbog koga je taj sport, ali i svi drugi zaustavljen širom sveta. Beloruska Premijer liga je za vikend završila drugo kolo.

Lokalni derbi igran u subotu FK Minsk - Dinamo Minsk privukao je pažnju, a na stadionu u prestonici Belorusije bilo  je tri hiljade navijača.

BAHATI VLASNIK! Bvši fudbaler Barselone popio OTKAZ! Zbog KORONE završio na sudu!

Belorusija ima manje od 100 slučajeva zaraženih korona virusom, a mrtvih nema u ovoj državi koja ima oko devet i po miliona stanovnika. Većina evropskih zemalja je u karantinu, a predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko nije zabrinut. Čak je gradjanima predložio da piju votku kako bi se borili protiv bolesti.


Fudbalski savez Belorusije je saopštio da je preuzeo mere predostrožnosti kako bi se omogućile utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija