• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

30.03.2020

18:20

OZBILJAN UDAR PO DŽEPU! Igrači Barselone zbog KORONE ostaju bez velikog dela plate! Mesi se prvi oglasio...

Fudbal

OZBILJAN UDAR PO DŽEPU! Igrači Barselone zbog KORONE ostaju bez velikog dela plate! Mesi se prvi oglasio...

Podeli vest

Fudbaleri Barselone primaće 70 odsto manju platu tokom pandemije korona virusa i dodatno će pomoći kako bi oni koji ne rade u sportskom sektoru kluba primali pune plate

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Lionel Mesi rekao je da se igrači nisu oglašavali pošto su pokušavali da pronađu način da pomognu klubu i vide ko je najviše pogodjen ovom situacijom

KORONA BI MOGLA DA GA SPASI ZATVORA! Bahati bokser ima VIŠE SREĆE NEGO PAMETI!

- Želimo da budemo jasni da smo želeli da smanjimo plate pošto savršeno  razumemo ovu izuzetnu situaciju. Mi, igrači, smo uvek tu da pomognemo klubu kada se to od nas traži. Ne prestaje da nas iznenađuje to što je bilo onih iz kluba koji su hteli da nas stave pod lupu i pokušali da nas dodatno pritisnu da uradimo ono što smo oduvek znali da ćemo uraditi. Za nas je došao trenutak da smanjimo plate za 70 odsto tokom ovog alarmantnog stadnja. Mi ćemo takođe pomoći klubu kako bi radnici dobili cele plate- rekao je Mesi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija