• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2020

13:23

RAMPA ZA SRBINA! Arnautović ne može u Kinu!

Fudbal

RAMPA ZA SRBINA! Arnautović ne može u Kinu!

Podeli vest

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović nije uspeo da se priključi svom klubu Šangaj SIPG u Kini

Kineska vlada je prošlog četvrtka izvršila privremenu zabranju dolazaka stranih državljana u najmnogoljudniju zemlju sveta i Arnautović nije imao sreće.

Isto tako ni fudbaler Gvangdžu Evergrande Paulinjo nije ušao u Kinu, za razliku od njegovih sunarodnika iz Brazila Hulka, Oskara i Rikarda Lopesa.

DRAMA DUŠKA TOŠIĆA, UHVATIO JE POSLEDNJI LET! Umalo ostao u Kini! Ja sam "TENK", ničega se ne plašim

I ON JE ZARAŽEN KORONOM! Oglasio se bivši igrač Junajteda i otkrio u kakvom je stanju!

 

Arnautovićevi saigrači su uspeli da slete u Kinu samo 11 minuta po zabrani, odnosno pre ponoći kada je stupilo pravilo na snagu. Oni su stigli privatnim avionom koji je iznajmio Hulk.

Pored Arnautovića i Paulinja još oko 30 igrača i trenera nemaju mogućnost da se priključe tamošnjim klubovima.

Kinesko prvenstvo je trebalo da počne 22. februara i zbog koronavirusa odloženo je za 18. april, ali je prema poslednjim informacijama novi termin 2. maj.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija