• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2020

22:15

NA MUCI SE POZNAJU JUNACI! U jeku pandmije, igrači povukli RADIKALAN potez!

Fudbal

NA MUCI SE POZNAJU JUNACI! U jeku pandmije, igrači povukli RADIKALAN potez!

Podeli vest

Fudbalski klub Voždovac i njegovi fudbaleri odazvali su se apelu Fudbalskog saveza Srbije i odlučili da daju svoj doprinos u borbi naše zemlje sa rastućom epidemijom Koronavirusa

Zmajevi su odlučili da se odreknu dela svojih martovskih primanja, a sva sredstva biće donirana na namenski račun koji je otvorio FSS i koji služi za sakupljanje sredstava koja će biti preusmerena zdravstvenom sistemu Republike Srbije koji trenutno trpi velike velike udare zbog borbe sa Koronavirusom.

REČ ZVEZDINE LEGENDE! Pančev: Pobedićemo koronavirus disciplinom i timskom igrom!

Generalni direktor FK Voždovac Miloš Mirković napominje da nije bilo sumnje u tome da li će se FK Voždovac odazvati na apel matičnog saveza.

– Pohvalio bih brzu reakciju Fudbalskog saveza koji je alarmirao sve klubove i kao što vidimo ova akcija uzima sve veći zamah. Svi mi koji radimo u fudbalu, kao najpopularnijem sportu, imamo veliku odgovornost jer smo deo sistema koji može da pokrene veliki broj ljudi i učini mnogo u  trenutnoj borbi sa virusom koji hara planetom. Takođe smo stavili do znanja da je FK Voždovac spreman da pomogne i na druge načine ukoliko to bude potrebno, i nadamo se da ćemo se svi zajedno što pre izboriti sa trenutnom situacijom – napominje Generalni direktor Voždovca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija