• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

09:50

DAO SAM GOL U DERBIJU, IGRAO PRED GROBARIMA, OSVOJIO DUPLU KRINU... Milenković: Ostvario sam snove u Partizanu!

Fudbal

DAO SAM GOL U DERBIJU, IGRAO PRED GROBARIMA, OSVOJIO DUPLU KRINU... Milenković: Ostvario sam snove u Partizanu!

Podeli vest

Nikola Milenković, reprezentativac Srbije i defanzivac Fiorentine, kaže da su svi njegovi snovi bili vezani za Partizan iako danas ihgra u Seriuji A

- Svi moji snovi su bili vezani za Partizan, u kome sam ih ostvario. Imali smo svi zajedno tu neverovatnu sezonu u kojoj smo nadoknadili zaostatak. Mislim da će se svi sećati te sezone, osvojili smo duplu krunu, dao sam gol u derbiju, igrao pred Partizanovim navijačima na JNA, od čega nema ništa lepše - rekao je Milenković u intervijuu  portparolki Partizana Biljani Obradović koja je inače i autor emisije "Biljana za vas.

(VIDEO) TOOOO, SRBINE! Italijani PALI PRED "ORLOVIMA"!

UŽAS! Vlahović nije jedini, još dvojica fudbalera Fiorentine pozitivna na koronavirus!

 

Obožava fudbal u Italiji, ali i način života.

- Ono što mi se najviše sviđa, to je sigurno fudbal. Zbog toga sam i došao ovde. Igram u jednoj od najjačih liga na svetu, što je san svakog dečaka kada počne da trenira fudbal. Sviđa mi se i njihov stil života, bukvalno život bez stresa, nema nikad nerešivih problema, sve probleme rešavaju u hodu. Minimalna doza stresa u njihovim životima. Takođe ono što mi se sviđa je njihova hrana koja je veoma izvrsna. Nije mi bilo potrebno puno vremena da se naviknem i da je zavolim. Ono što mi se sviđa u Firenci je što svaki kutak grada bukvalno odiše istorijom, grad sa dosta muzeja, grad sa puno mostova, stvarno jedan prelep grad kao i cela Italija.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Milenković se osvrnuo i na situaciju oko koronavirusa.

- Moramo da budemo svesni onoga što nam se dešava, ako hoćemo da izbegnemo scenario Italije, nažalost. Moramo biti odgovorni prema sebi i drugima, našim najbližima... Ostati kod kuće. Voleo bih ljudima da poručim da ne izgube nijedan dan, a da ne nauče nešto novo, da čitaju, da istražuju, da rade na sebi, jer će se tako sigurno osećati lepše. Želim im da provode što više vremena sa porodicom, sa najbližima, to je najlepše provedeno vreme.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija