• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

13:33

PAKAO JE POČEO U MADRIDU! Đukić otkrio JEZIVE DETALJE IZ ŠPANIJE: Bilo je 500.000 ljudi...

Fudbal

PAKAO JE POČEO U MADRIDU! Đukić otkrio JEZIVE DETALJE IZ ŠPANIJE: Bilo je 500.000 ljudi...

Podeli vest

Srpski trener Miroslav Đukić javio se Španije, koja je koa i Italije žarište koronavirusa

Đukić je za Arena sport televiziju otkrio kako izgleda situacija u Hihonu, gde je on smešten u kućnom karantinu, ali i koja su dva ključna događaja, koja su u Španiji izazvala ovoliki broj zaraženih ljudi.

ODLUKA JE PALA! Sada je sve jasno, čeka se samo datum!

OZBILJAN UDAR PO DŽEPU! Igrači Barselone zbog KORONE ostaju bez velikog dela plate! Mesi se prvi oglasio...

 

- Španiji je jedan od epicentara korona virusa. U Španiji ima preko 72.000 zaraženih i preko 5.500 mrtvih. Nalazim se u gradu Hihonu, gde ima preko 1.000 zaraženih i 33 mrtve osobe. Već 15 dana sam u kućnom karantinu - kazao je za Arenu Đukić i dodao:

- Ovde se dva slučaja pominju kao ključna, to su utakmica između Atalante i Valensije u Milanu, gde je bilo 40.000 ljudi, odakle je došao veliki broj zaraženih, takođe i okupljanje 8. marta u Madridu, gde je bilo 500.000 ljudi i tada se pojavio veliki broj zaraženih - opisao je Đukić.

U ŠPANIJI JE KATASTROFA, BROJEVI UMRLIH I ZARAŽENIH SU UZNEMIRUJUĆI! Srbin se javio iz ŽARIŠTA KORONAVIRUSA!

ŠPANIJU POTRESLA NOVA TRAGEDIJA! Otkriven uzrok smrti mladog fudbalera Atletika!

 


Kaže da se ne zna kada će se nastaviti fudbalsko prvenstvo, kao i da je sada prioritet da se pobedi bitka protiv korona virusa.

- Niko ne zna kada će se nastaviti liga, sada je najbitnije da se pobedi ova bitka, da se spasu životi ljudi, jer ima veliki broj zaraženih i preminulih, ovde niko nema preciznih podataka o prvenstvu - rekao je Đukić, koji je imao poruku i za građane Srbije:

- Dragi sugrađani, samo zajedničkom borbom i istrajnošću možemo do pobede. Ostanite kod kuće - poručio je Miroslav Đukić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija