• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

19:26

UBILI SU MI OCA NA ULICI, ZA SE*S SAM PLAĆAO 1000 EVRA! Ispovest fudbalera koji je RAZBIO SRBIJU, potpisao za REAL i stigao do AMATERSKE LIGE!

Fudbal

UBILI SU MI OCA NA ULICI, ZA SE*S SAM PLAĆAO 1000 EVRA! Ispovest fudbalera koji je RAZBIO SRBIJU, potpisao za REAL i stigao do AMATERSKE LIGE!

Podeli vest

Nekada jedna od najvećih nada svetskog fudbala, momak od koga su svi očekivali da će postati bolji od Kristijana Ronalda, Lionela Mesija... a on je završio u trećoj holandskoj ligi - Rojson Drente

Fudbaler koji je važio za velikog talenta, u šta su se uverili i omladinci Srbije kada je kao od šale ređao naše reprezentativce u finalu Evropskog prvenstva 2007. godine kada je proglašen za najboljeg igrača takmičenja, napisao je autobiografiju u kojoj se prisetio jako teškim momenata iz svog života.

(FOTO) JOVIĆ NAPUSTIO MADRID! Napadač Reala stigao kod devojke u Beograd!

Oca su mi ubili kada sam imao tri godine. Ubijen je na ulici. Majka je morala da me krije kako bi me spasila. Ja sam iz Roterdama, s ulica tog grada, gde moraš biti jak da bi preživeo. Postao sam muškarac još dok sam bio dečak - rekao je Drente koji se prisetio odlaska u Madrid:

Tražilo me 16 klubova. Pričao sam sa Đoanom Laportom iz Barselone i Predragom Mijatovićem iz Reala. Nudili su mi iste uslove, ali kad sam čuo da me Real želi, sve mi je bilo jasno.

Foto: Starsportphoto

Kad sam došao u Madrid, osećao sam se kao kod kuće. Svi su me toplo dočekali, posebno Guti koji je legenda kluba. Problemi su počeli kada je došao Murinjo. On me je naterao na odlazak. Poslednjeg dana prelaznog roka me nazvao i rekao da moram da odem. Imao sam manje od 24 sata da pronađem novi klub. Jasno je da su procenili kako Marselo treba da igra, ali to nije bio razlog da me tako oteraju.

Prisetio se Drente i kako ga je noćni život u Madridu očarao:

Prelep grad, puno restorana, diskoteka, zabava i puno zgodnih devojaka. A ti si mlad i igraš za Real. Puno je iskušenja pred tobom. Jednom sam otišao u kockarnicu s prijateljem i prišle su nam dve jako zgodne devojke. Na kraju smo završili u hotelu, proveli smo se sjajno. Problem je došao kasnije, tražile su da im platimo 1.000 eura. Nisam znao da moram da platim - rekao je Drente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie komt er vandaag kijken ? 15:00 uit bij @kvvquickboys

Објава коју дели Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) дана 14. Сеп 2019. у 2:48 PDT

 

Posle pozajmica Herkulesu i Evertonu, otišao je u Alaniju Vladikavkaz po isteku ugovora 2012. godine. Danas ima 32 i igra u trećoj holandskoj ligi za amaterski Kozaken Bojs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 4 godine

Istina je da su mu oca ubili. Drente je porastao sa mojim drgom Tonijem iz Rotterdama (ludi Toni) koji je takodje bio brhunski takenat ali je otisao u kriminal. Drente je vise spavao u njegovoj kuci nego u svojoj. Witte de witstraat ulica u Rotterdamu

mik

pre 3 godine

nije bio losh igrac , ali porediti ga sa Ronaldom ili Mesijem je u najmanje ruku smeshno ! bio je dobar ofanzivni levi bek i to je to , kakvi talenat veci od Mesija i Ronalda kakvi bakra4i !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija