• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

09:55

KAKVA ČAST! Radomir Antić u konkurenciji za najboljeg trenera Atletiko Madrida u istoriji!

Fudbal

KAKVA ČAST! Radomir Antić u konkurenciji za najboljeg trenera Atletiko Madrida u istoriji!

Podeli vest

Španska Marka bira najboljeg trenera u 116 godina dugoj istoriji Atletiko Madrida, a mežu konkurentina je i legendarni Radomir Antić

Srpski stručnjak spada među legende "jorgandžija", koje je vodio čak u tri navrata tokom karijere, a najveći uspeh je ostvario osvajanjem titule i Kupa kralja 1996. godine.

U prvom mandatu je trenirao Atletiko od 1995. do 1998. a zatim i 1999. i 2000. godine, ali se tada kratko zadržavao u klubu.

Pored Radomira Antića  konkurenciji su još Rikardo Zamora, Elenio Erera, Marsel Domingo, Luis Aragones, Havijer Agire i Dijego Simeone. Srbin je inače jedinstven u svetu fudbala jer je jedini vodio sva tri najveća španska kluba - Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid.

U ŠPANIJI JE KATASTROFA, BROJEVI UMRLIH I ZARAŽENIH SU UZNEMIRUJUĆI! Srbin se javio iz ŽARIŠTA KORONAVIRUSA!

KONAČNO, LEPE VESTI IZ ŠPANIJE! Izlečeno svih 25 osoba zaraženih od koronavirusa u Valensiji!

 

Atletiko je treći najtrofejniji španski tim sa deset titula šampiona, uključujući i duplu krunu 1996. godine, deset trofeja Kupa kralja, kao i jedan Kupa pobednika Kupova. U novijoj istoriji Atletiko je po tri puta osvajao Ligu Evrope i Superkup Evrope, ali nije imao sreće u Ligi šampiona, dva puta je u tri godine gubio finale.

Upravo ovi poslednji rezultati diktiraju status u izboru za najboljeg trenera u istoriji Atletika, jer aktuelni trener Dijego Pablo Simeone vodi ubedljivo sa 66 odsto glasova. Argentinac je već osam godina na klupi "jorgandžija" i nema sumnje u to, već je legenda Atletika.

MOŽDA GA MNOGI MRZE, ALI JE SADA POKAZAO KAKAV JE ČOVEK! Fudbaler Reala donirao 260.000 maski i 15.000 testova!

BRAVO!!! Real DONEO važnu odluku u jeku koronavirusa!

 

Drugi na listi je Luis Aragones, koji je vodio klub u tri mandata u tri različite dekade – sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih, sa 27% glasova.

Daleko iza njh je Radomir Antić, koji je doneo "jorgandžijama" pomenutu duplu krunu, sa tek dva dosto glasova, dok preostali kandidati – Luis Aragones, Rikardo Zamora, Elenio Erera i Marselo Domingo imaju tek po 1%.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija