• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

08:01

ZLATAN JE BOŠNJAK I TO S DNA KACE! Ibrin otac sve šokirao, pa otkrio šta NIKADA NEĆE URADITI ZA SINA!

Fudbal

ZLATAN JE BOŠNJAK I TO S DNA KACE! Ibrin otac sve šokirao, pa otkrio šta NIKADA NEĆE URADITI ZA SINA!

Podeli vest

Šefik Ibrahimović, otac fudbalera Milana Zlatana Ibrahimovića, rekao je da će sav materijal koji ima u stanu poslužiti za snimanje filma

On je u intervjuu za "Avaz" istakao i da je Zlatan Bošnjak, baš kao što je i on.

- Moj Zlatan je Bošnjak, jer sam i ja Bošnjak, i to onaj s dna kace -  rekao je Šefik i dodao:

- Zarekao sam se da više neću demantovati natpise o Zlatanu. Sav ovaj materijal koji imam u mom stanu poslužiće i za snimanje filma.

IBRA SVET OSTAVIO BEZ TEKSTA! Hajde da SREDIMO KORONU! Ako virus neće na Zlatana, HOĆE ZLATAN NA VIRUS!

LEGENDARNOM TURČINU BOLJE! Čuveni golman se oporavlja od korone!

 

Šefik, koji je rođen u Bijeljini, ističe da je igrao veliku ulogu u razvoju Zlatana.

- Puno sam uložio u njega još dok je bio dete. Bio sam strog, ali me je on slušao. Uz moju pomoć počeo je da udara loptu s četiri godine i odmah se vielo da se razlikuje od druge dece jer je baratao loptom jako dobro. Svi su već tada govorili da će on biti uspešan fudbaler - rekao je Šefik i doda:

- Mislim da je moja uloga, posebno dok je bio dečak, i kasnije junior, bila veoma značajna u njegovom razvoju. Još se svakodnevno konsultujemo o svim važnim stvarima. Zlatan je na mene, ja sam visok 187, a on 193 centimetra - zaključio je Šefik Ibrahimović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija