• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

13:41

UZBUNA NA ENFILDU! Navijači deprimirani, Nemci im kradu menadžera!

Fudbal

UZBUNA NA ENFILDU! Navijači deprimirani, Nemci im kradu menadžera!

Podeli vest

Nemački trener Jirgen Klop mogao bi već od naredne sezone da napusti Liverpul

Nemac je na pragu da Liverpulu donese prvu titulu posle 30 godina, ukoliko se sezona Premijer lige nastavi ili se trofej dodeli njegovom klubu.

I dalje aktuelni šampion Evrope dominira u domaćem prvenstvu ove godine, a Klop, koji je u klubu od 2015. godine, ima ugovor do 2024. godine.

(VIDEO) DOKTORI RASPLAKALI KLOPA! Nemac se slomio kada je OVO ČUO!

KLOP UDARIO PO ATLETIKU: Ne shvatam način na koji igraju, kada bih rekao šta mi je sve u glavi...

 

Ipak, kalo britanski mediji pišu, mogao bi da napusti Enfild , jer mu Fudbalski savez Nemačke sprema unosnu ponudu.

Kako se navodi, Klop bi mogao i da prihvati ovu pobedu svoje zemlje ukoliko titula i zvanično završi u vitrinama kluba sa Enfilda, ali je trenutno sve u domenu spekulacije. Bivši strateg Borusije Dortmund i Majnca je sa engleskim timom, pored Lige šampiona, osvojio i UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija