• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

19:29

(FOTO) SE*SI SRPKINJA ODUŠEVILA DEČKA ALBANCA! Vratila se u Srbiju da ŠIJE MASKE, on ostao u Italiji!

Fudbal

(FOTO) SE*SI SRPKINJA ODUŠEVILA DEČKA ALBANCA! Vratila se u Srbiju da ŠIJE MASKE, on ostao u Italiji!

Podeli vest

Reprezentativac Albanije Berat Đemšiti oduševio se gestom svoje devojke, Srpkinje Alise Menković koja je odlučila da se vrati u otadžbinu i šije maske za zaštitu

Fudbaler Atalante je za Tutosport rekao da se Alisa vratila u svoju zemlju, gde je odlučila da svoju modnu kuću, gde tokom korona krize proizvodi zaštitne maske umesto odeće.

FUDBALER PARTIZANA JE HEROJ BEOGRADA! Vezista crno-belih dobio laskavo priznanje!

Ona je došla na ideju gledajući šta se događa u Bergamu jer je videla masu ljudi u potrazi za maskama koje nije bilo moguće naći. Zato se vratila u Srbiju i počela proizvodnju maski. Ona ih deli gratis svima kojima su potrebne, a nemaju novca da ih kupe - ispričao je Đimsiti u intervjuu u kome bodri navijače Atalante i sve građane Bergama i okoline da izdrže ovaj period.

Foto: Instagram/printscreen

Srpska manekenka Alisa Menković i Berat su se upoznali u Švajcarskoj. Loši odnosi između dve etničke zajednice nisu bitno uticali na njih, a bili su u centru pažnje u vreme kada su Srbija i Albanija igrali mečeve u kvalifikacijama za EURO 2016.

 

BONUS VIDEO: Džabe ih nosite, ako ih nepravilno skidate




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija