• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2020

18:55

ITALIJANI ŽELE JOVIĆA PO SVAKU CENU! Predsednik Napolija pronašao način da ubedi REAL DA PUSTI SRBINA!

Fudbal

ITALIJANI ŽELE JOVIĆA PO SVAKU CENU! Predsednik Napolija pronašao način da ubedi REAL DA PUSTI SRBINA!

Podeli vest

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis po svaku cenu želi da u redove svog kluba dovede Luku Jovića, a pronašao je i način kako će to učiniti

Kako piše španski "Mundo Deportivo" Italijani su ozbiljan favorit da već ovog leta završen ogroman posao i dovedu srpskog napadača kog prate već prilično dugo. 

REAL ODREDIO CENU ZA JOVIĆA! Napoli prvi u redu, ali da li će zaista platiti ovu svotu novca?

Pominjala se opcija pozajmice sa pravom otkupa na kraju naredne sezone...

Foto: tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Međutim, nije isključeno da Real i proda Jovića, a Napoli je najrealnija opcija zbog činjenice da predsednik tog kluba Aurelio De Laurentis ima "keca u rukavu" prilikom pregovora sa "kraljevskim klubom."

Taj "kec u rukavu" je fudbaler Napolija kog Zinedin Zidan želi u Madridu, vezista Fabijan Ruiz pa postoji mogućnost da dođe do trampe dva kluba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Samo sto pre da ode iz Reala. A Napoli je pravi klub po mom misljenju za njega i tamo je tesko dok se izbori za svoje mesto jer Napoli ima sjajne napadace.. Ali svakako je lakse da se u Napoli izbori nego u Realu. Ako ostane u Real jos god dana moze odma sa klupe Reala u Kinu da ode i igra. A dobar talenat samo ogroman zalogaj za njega..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija