• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

10:42

SVI MISLE DA SAM JA, BABA ME ČUDNO GLEDA! Žena našeg fudbalera u problemu zbog glasnog se*sa komšija!

Fudbal

SVI MISLE DA SAM JA, BABA ME ČUDNO GLEDA! Žena našeg fudbalera u problemu zbog glasnog se*sa komšija!

Podeli vest

Surpuga našeg fudbalera Filipa Đorđevića našla se u problemu u svojoj zgradi... Razlog su komšije koje su se prepustile strastima

- Stan do nas, komšija koji dolazi sa vremena na vreme sa svojom k*es varijantom koja je toliko glasna da cela zgrada odzvanja tokom njihovog seksa. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme - napisala je Jovana na Tviteru.

Nastavila je u istom ritmu.

Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna.

Jovana je na kraju dodala da je sišla dole i na svoj način rešila situaciju. Inače, naša manekenka je u centru pažnje medija u Italiji. Često je na naslovnim stranama, a na društvenim mrežama je opsedaju...

Evo i galerije Jovaninih fotki:

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija