• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2020

08:34

ŠOK ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA! Isplivala informacija koju niko nije očekivao, Premijer liga završena?

Fudbal

ŠOK ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA! Isplivala informacija koju niko nije očekivao, Premijer liga završena?

Podeli vest

I pored najava da će se Premijer liga sigurno nastaviti, stigla je jedna informacija koja je šokirala navijače. Direktor Udinezea Pjerpaolo Marino rekao je da je sezona na Ostrvu završena

Marino ima pouzdane informacije, s obzirom da su vlasnici Udinezea ujedno i vlasnici engleskog Votforda. On tvrdi da će se u Engleskoj proglasiti pobednik kao u Belgiji.

Belgijanci su već otkazali sezonu, bez obzira na pretnje UEFA. U Engleskoj, Premijer liga će izaći sa istim saopštenjem, pošto je situacija veoma, veoma ozbiljna. Samo se nadam da će moći da uživamo u fudbalu posle koronavirusa. Koliko god da smo bez fudbala, nema veze, važno da se sve vrati u normalu. Zabrinut sam i za naredne sezone, ne samo za ovu - rekao je Marino.

Prvi na tabeli je Liverpul, a od kada je počela epidemija koronaviriusa vodi se polemika da li "crveni" treba da budu šampioni.

Ostaje da se vidi da li je iz Italije stigla prava informacija.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija