• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2020

23:10

OVO JE PRAVA ISTINA! Pantić otkrio uzrok smrti Radomira Antića!

Fudbal

OVO JE PRAVA ISTINA! Pantić otkrio uzrok smrti Radomira Antića!

Podeli vest

Milinko Pantić, kome je Radomir Antić kako kaže bio "fudbalski otac", otkrio je koji zdravstveni problem je imao srpski stručnjak

Pantića je Antić doveo u madridski Atletiko, sa kojim su zajedno osvojili "duplu krunu" u Španiji, a ostalo je večno njihovo prijateljstvo.

MADRID NA NOGAMA! Navijači Atletika pokrenuli peticiju: TRAŽE VELIKU ČAST ZA ANTIĆA!

(FOTO) LEDI KRV U ŽILAMA, ŠPANIJA ZAVIJENA U CRNO! Ovako se "Marka" OPROSTILA OD VELIKOG ANTIĆA!

 

Iako su španski mediji preneli da je Antić preminuo od pankreatitisa, Pantić je otkrio pravu istinu da je imao puno problema sa kamenom u žuči.

- Svašta sam pročitao, ima tu i mnogo izmišljotina. Prava istina je da je od početka imao problema sa kamenom u žuči, a ne sa pankreasom, koji je na kraju sve iskomplikovao. Odatle su krenuli svi problemi, kasnije se situacija pogoršala i eto, u ponedeljak je stigla najstrašnija vest - rekao je za Novosti Pantić.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija