• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

11:26

NE DAJU PARE! Haos, pobuna igrača i trenera Lokomotive zbog smanjenja plata!

Fudbal

NE DAJU PARE! Haos, pobuna igrača i trenera Lokomotive zbog smanjenja plata!

Podeli vest

U moskovskoj Lokomotivi nastao je haos, jer igrači ne žele da pristanu na smanjenje plata

Klub, koji inače sponzorišu neke od najvećih državnih kompanija, našao se u problemu jer su igrači odbili smanjenje plata.

Fudbaleri na čelu sa kapitenom Vedranom Ćorlukom nisu prihvatili plan kluba da se odreknu po 40 odsto svojih primanja za april i maj, kao što su se dogovorili čelnici i igrači Zenita, CSKA i Spartaka. Da problem bude veći, uz igrače je stao trenerJuri Sjomin.

Naime, fudbalerima i Sjominu nije jasno zbog čega bi trebalo da se odreknu svog novca s obzirom da su omogućili Lomotivi zaradu od oko 50.000.000 evra u poslednje dve sezone plasmanom u Ligu šampiona.

I NIŠLIJE KAO "VEČITI"! Igrači Radničkog razmišljali, pa pristali na smanjenje plate od 50 odsto!

OZBILJAN UDARAC ZA ENGLEZE! Koronavirus smanjila plate i to DRASTIČNO!OZBILJAN UDARAC ZA ENGLEZE! Koronavirus smanjila plate i to DRASTIČNO!

 

- Igrači su omogućili klubu ozbiljan novac plasmanima u grupne faze Lige šampiona dve sezone zaredom. Iz nekog razloga na to se ne obraća pažnja. Zato, nemojte ih kriviti da su pohlepni i nezahvalni jer navodno ne razmišljaju o klubu koji ih hrani. Ovo je zajednički proces, pre će biti da oni hrane klub nego da klub više hrani njih -  napisao je 72-godišnji Sjomin u kolumni za "Sport Ekspres".

FUDBALERI BARSE PRISTALI DA SMANJE PLATE! Mesi ostaje bez miliona zbog ljubavi prema klubu!

KORONAVIRUS UTICAĆE NA POSLOVANJE! Srpski klubovi spremaju SMANJENJE PLATA!

 

- Najlakše je reći: 'Odrekni se dela svoje plate'. Mnogo je teže odnositi se prema fudbaleru s dozom poštovanja. Na kraju, to su momci koji proizvode emocije koje nam danas mnogo nedostaju, nemojte to zaboraviti. Od ugovora s klubom ne žive samo igrači, nego i njihove porodice. Ponekad su to baš velike porodice, kao što je to slučaj s našim Brazilcima. Sinovi, braća, rođaci i svi ostali zavise od toga šta će im naš igrač poslati iz Rusije. Većina ruskih igrača je u sličnoj situaciji i mnogi od njih dolaze iz siromašnih porodica, malih sredina, gde njihovi najmiliji nemaju posla. Nemojte zaboraviti da cela rodbina zavisi od njih.

Lokomotiva je ove sezone eliminisana u grupnoj fazi Lige šampiona iz grupe u kojoj su bili Juventus, Atletiko Madrid i Bajer Leverkuzen.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija