• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

12:59

(VIDEO/FOTO) ŠOK I NEVERICA U BELORUSIJI! Navijači PLAĆAJU KLUBU da im lutke budu na tribinama!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) ŠOK I NEVERICA U BELORUSIJI! Navijači PLAĆAJU KLUBU da im lutke budu na tribinama!

Podeli vest

Pandemija koronavirusa paralisala je sport u Evropi i svetu, ali ne i fudbal u Belorusiji

Belorusi nisu prekinuli sezonu,  čak ni zabranili dolazak navijača na stadione, pa je zbog toga u centru pažnje fudbalskog sveta više nego ikad pre.

NEĆE DA ZAVRŠE U BOLNICI! Navijači u Belorusiji BOJKOTUJU UTAKMICE!

PIJTE VOTKU PROTIV KORONE! Ludnica! Svet PARALISAN, a fudbal u Belorusiji obara rekorde!

 

Ipak, koronavirus nije zaobišao Belorusiju, registrovano je 1.486 slučajeva zaraze, uz 16 preminulih, zbog čega se fudbalski fanovi polako povlače sa tribina. Ali, pojedini klubovi su pronašli način da im stadioni budu "popunjeni" čak i onda kada na njima nema navijača. Fudbalski klub Brest je došao na sjajnu ideju kako da ispuni tribine navijačima koji nisu u prilici da budu na stadionu. Umesto živih navijača, postavili su njihove fotografije.

Po ceni od 27 evra, svaki navijač koji nije mogao da bude na stadionu za meč polufinala kupa Brest - Šahtjor Soligorsk, mogao je sebi da obezbedi mesto na stadionu tako što bi njegov lik, tačnije odštampana glava u prirodnoj veličini bila postavljena na lutku i postavljena na jednu od stolica.

Ispostavilo se da to uopšte nije bila loša ideja, pošto je odziv bio sasvim solidan, a Brest je, osim što je uspeo da "oživi" tribine, i finansijski prošao isto kao da je prodao toliki broj karata.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17