• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2020

10:09

ĐOKOVIĆ? GLUPO JE PRIČATI O NJEMU! Kakve reči Tadića o Novaku! Ostaćete bez teksta!

Fudbal

ĐOKOVIĆ? GLUPO JE PRIČATI O NJEMU! Kakve reči Tadića o Novaku! Ostaćete bez teksta!

Podeli vest

Srpski as Dušan Tadić divi se Novaku Đokovića i kaže da je prvi teniser sveta primer svim sportistima

 

- On je primer za sve sportiste. Svakako ponos naše zemlje. Najbolji sportista ikada kod nas. Kako vodi računa o životu, kako igra, glupo je pričati i komentarisati. Treba svakom sportisti da bude primer - kazao je naš as  u Instagram lajv komentatora RTS-a Aleksandra Stojanovića.

Ko je bolji - Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo? Debati se priključio i srpski as Tadić je dao možda i najzanimljiviji odgovor.

AUUUU! PA ŠTA ĆE SA TOLIKIM NOVCEM?! Zavrteće vam se u glavi od brojki, FEDERER USKORO STIŽE RONALDA PO ZARADI!

RONALDO I MESI IGRAJU I PORED KORONE? Najbolji igrači dobili ponudu koja je nasmejala svet fudbala!

 

- Mesi je najbolji fudbaler, ali bih izabrao Ronalda u moj tim ako moram da pobedim -rekao je Srbin.

Takođe, Tadić je otkrio kako su mu u mladosti idoli bili Zinedin Zidan i Kobi Brajant, te da mu je na starom telefonu pisalo: KobeZizu. Takođe, ističe da mu je meč protiv Reala iz Lige šampiona protekle sezone najbolji u karijeri.

- Real Madrid je Real Madrid. Bila je stvarno velika želja da se dokažem i meni i mojoj ekipi. Odigramo mi dosta dobrih utakmica, ali svaka ima različitu težinu. A šta god uradiš protiv Reala u Madridu važi se deset puta više. To je normalno - kazao je Tadić.

U nekoliko prethodnih prelaznih rokova je srpski reprezentativac mogao da napusti Ajaks - ali nije. Imao je i bogatu ponudu iz Kine, ali se samo zahvalio

Počeo sam da igram fudbal iz ljubavi i dalje osećam tu strast. Da se ne lažemo svi mi imamo dobre mogućnosti, zadovoljan sam što se toga tičem. Mislim da se sreća ne može kupiti.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija