• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

17:56

NAŠ JE RAJKO BOLJI OD MBAPEA! Srbin ispred ZVEZDE PSŽ-A!

Fudbal

NAŠ JE RAJKO BOLJI OD MBAPEA! Srbin ispred ZVEZDE PSŽ-A!

Podeli vest

Ugledni francuski list "L'ekip" sastavio je idealnih 11 u dosadašnjem delu sezone Lige 1, a među stativa se našao naš Predrag Rajković koji je četvrti najbolje ocenjeni igrač šampionata

Srbin je na 12 mečeva ostao nesavladan, što je u "ligama petice" pošlo za rukom još samo Alisonu (Liverpul), Tibu Kurtoi (Real Madrid), Davidu Soriji (Hetafe), Majku Manjanu (Lil) i Stivu Mandandi (Marsej). Iza srpskog čuvara mreže je ostao čak i Kejlor Navasa iz Pari Sen Žermena.

STRAVIČNE PROGNOZE U ITALIJI! Evo do kada neće biti publike na stadionima!

Rajković je na 27 utakmica u Ligi 1 primio svega 18 golova, po čemu je zajedno sa Navasom najbolji u Francuskoj, dok su u najkvalitetnijim evropskim ligama bolji samo Alison i Kurtoa. S tim što dostignuće 24-godišnjeg Srbina dobija na značaju ako se zna da ne nastupa u moćnom timu, kakvi su klubovi pomenute trojice.

Foto: ap photo

Dva kola pre prekida sezone, na utakmici sa Monakom, zabeležio je čak devet odbrana, što je rekord ove sezone. Time se izjednačio sa Stivom Mandandom (Marsej), Gatijeom Larsoneom (Brest), Aleksandrom Okiđijem (Mec) i Matsom Selsom (Strazbur).

Foto: L'equipe

Zato ne treba da čudi što je na trećem mestu najbolje ocenjenih igrača Lige 1 po "L'ekipu" sa 6,11 dok su ispred njega Anhel di Marija, Nejmar i Verati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija