• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

20:50

POGBA FRUSTRIRAN! Iskrena ispovest nekada najskupljeg fudbalera na planeti!

Fudbal

POGBA FRUSTRIRAN! Iskrena ispovest nekada najskupljeg fudbalera na planeti!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da će se vratiti na teren jači, posle povrede zbog koje je pauzirao najveći deo sezone

Pogba je podvrgnut operaciji stopala i nije igrao od 26. decembra. On se dobro oporavlja i trebalo bi da se priključi saigračima kada se nastave treninzi koji su, kao i sezona, prekinuti zbog pandemije korona virusa.

SVET FUDBALA NA NOGAMA! Sprema se "bomba": Ronaldo menja klub, u igri je i STARA LJUBAV!

- Već treniram sa loptom. Bio sam frustriran dugo vremena. Sada sam skoro gotov i samo mislim o povratku na teren i treninzima sa ekipom. Nikada mi se ovako nešto nije dogodilo u karijeri, ali uvek sve prihvatam na dobar način. To me čini gladnijim da se vratim na teren i dobro igram, ali i to mi pokazuje koliko volim fudbal- rekao je Pogba.

Foto: reuters

On je ove sezone igrao u samo osam utakmica.

- Ne znam koliko ljudi zaista znaju šta se dogodilo. Povredio sam stopalo tokom utakmice sa Sautemptonom. To je bilo u ranoj fazi sezone i vukao sam tu povredu dugo, trenirao sam i pokušao da igram tako. Posle toga sam saznao da je došlo do preloma. Nosio sam gips i išlo je dobro, suviše dobro. Kost je postala veća i kada sam se ponovo vratio na teren, igrao sam dve utakmice protiv Votforda i Njukasla i ponovo sam nešto osetio. Zbog toga sam morao na operaciju. Sada ne osećam nelagodu i nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na teren- naveo je Pogba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija