• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

12:55

CENZURA! Zabranjene emisije o SMANJENJU PLATA, prekidu šampionata....

Fudbal

CENZURA! Zabranjene emisije o SMANJENJU PLATA, prekidu šampionata....

Podeli vest

Predstavnici Premijer lige naredili su televizijama BT Sport i Skaj Sport da na svojim televizijama ne diskutuju o eventualnom kraju sezone u najjačem engleskom rangu

Naime, u mejlu koji je upućen nosiocima prava za prenošenje utakmica Premijer lige, izričito se napominje da komentari koji se tiču nastavka sezone ne smeju biti emitovani. Ali, to nije sve, ne smeju da se objavljuju ni priče o smanjenju plata igračima, igranja bez prisustva publike, Liverpulu kao šampionu…

DAN KOJI SU MNOGI DUGO ČEKALI! Da je fudbal u Engleskoj nastavljen, ovaj 5. april bio bi istorijski!

ENGLEZI NEMOĆNI, GUBE NOVAC! Imaju plan - četiri utakmice dnevno, jedan stadion...

 

- Klubovi su posebno nervozni kada neko iz njihovog tabora mora da priča o potencijalnom nastavku i sličnim stvarima. Intervjui na koje televizije imaju prava jesu one na terenu, pre i posle meča. Zato nam je navedeno da izbegnemo 'vesti' u intervjuima u ovim trenucima -  pišu iz Skaj Sporta.

Time žele da suzbiju širenje lažnih vesti i subjektivnih mišljenja, koje nemaju veze sa odlukom čelnika takmičenja.

Spekulacije govore da Premijer liga ima u planu da se sezona završi i tako bi Liverpul bio šampion, s obzirom na to da devet kola pre kraja ima 25 bodova više od Mančester sitija. S druge strane, mediji pišu i da mi šampionat mogao da se odigra tokom juna na jednom stadionu...

Zapratite našu novi stranocu na Facebook - Informer Sport.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija