• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

13.04.2020

15:25

ODBOJKAŠ ROSIĆ BOLNIČKE DANE PROVODIO SA PREDSEDNIKOM FSS: Sa Kokezom su brže prolazili!

Fudbal

ODBOJKAŠ ROSIĆ BOLNIČKE DANE PROVODIO SA PREDSEDNIKOM FSS: Sa Kokezom su brže prolazili!

Podeli vest

Obradovao sam se kad sam video da sam u sobi sa predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom, jer sam pretpostavljao da će mi brže prolaziti vreme, rekao je odbojkaš Nikola Rosić

On je preležao koronavirus, srećom potpuno se oporavio i sad se nalazi u kućnoj izolaciji, a u izjavi za Informer opisao je kako je preživeo bolničke dane.

- Bio sam najpre na infektivnoj klinici, a onda u bolnici „Dragiša Mišović“. Kad sam došao na infektivnu, smestili su me u sobu gde sam ugledao Kokezu. Nismo se poznavali ranije, mada sam znao ko je čovek. Njemu su već bili prošli simptomi koje je imao i bio je prilično dobro, tako da je i na mene delovao umirujuće. Ja srećom nisam ni imao ozbiljnije simptome od povišene temperature nekoliko dana. Vreme smo uglavnom provodili razmišljajući o nekim lepim stvarima – kaže poznati odbojkaš.

POZDRAV ZA CIMERA KOKEZU! Srpski odbojkaš provodio dane u bolnici sa predsednikom FSS!

NISAM MOGAO DA UDAHNEM, TADA SAM OSETIO STRAH! Predsednik Fudbalskog saveza Srbije progovorio o borbi sa KORONOM!

 

Prema njegovim rečima, izbegavali su čitanje vesti, kako se ne bi opterećivali vestima vezanim za broj obolelih i umrlih od koronavirusa.

- Trudili smo se da ne čitamo novine niti bilo kakve vesti, jer na sve strane je bilo nešto vezano za koronavirus. Uglavnom smo pričali o običnim životnim temama, o lepim stvarima, putovanjima, gledali smo da ispunimo vreme tako da ne razmišljamo o bolesti. Čitali smo, gledali serije i filmove, dan je nekako prolazio. Znate, dug je dan kad se probudite u šest ujutru, a osuđeni ste samo na krevet. Srećom, niko od nas nije imao neke teže simptome, pa nas to nije dodatno slomilo – ispričao je Rosić.

SLAVIŠA KOKEZA OD PONEDELJKA PONOVO NA POSLU! Prvi čovek FSS otkriva kako je pobedio Covid-19!

HUMANITARNA AKCIJA FSS ZA BORBU PROTIV KORONAVIRUSA! Jedinstvo i solidarnost na delu, prikupljena velika sredstva, nastavljamo zajedno

 

Nakon vremena provedenog u bolnicama, Rosić je nekoliko dana boravio i na Sjamu, gde se nalaze svi oni sa lakšim simptomima.

- Nakon bolnice u kojoj sam bio isključivo u krevetu, na Sajmu sam osetio jednu vrstu olakšanja, jer sam mogao da ustanem, prošetam... Video sam razne izveštaje kako je tamo i šta se dešava, ali nisam siguran šta ljudi očekuju. Ja razumem da su svi navikli na kuće, stanove, hotele, ali valjda je jasno da je u vanrednom stanju ono nešto što je u datim uslovima bilo moguće improvizovati. O doktorima tek ne treba trošiti reči. Nije im nimalo lako. Rade po ko zna koliko sati i sve vreme na sebi imaju ono odelo u kojem je verovatno mnogo vrućina. Mora tako, jer ne daj Bože da nam se doktori zaraze. O njima imam samo reči hvale – zaključio je Rosić.

 

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija