• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2020

15:40

ĐANI U SVOM STILU! Nije stigao na let za Kinu, sada nosi pakete bakama i dekama, razgovarao je i sa Borisom Džonsonom!

Fudbal

ĐANI U SVOM STILU! Nije stigao na let za Kinu, sada nosi pakete bakama i dekama, razgovarao je i sa Borisom Džonsonom!

Podeli vest

Saša Ćurčić se na svoj način bori protiv koronavirusa... Legendarni fudbaler je u Beogradu i pomaže starijim sugrađanima

- Volontiram, nosim pakete našim bakama i dekama. To mi je sada zanimacija. Ja sam svetski humanitarac - istakao je Ćurčić za "Sport klub".

Imao je aple za sve mlade ljude.

- Apelujem na mlade i zdrave ljude da nam se pridruže. Ja imam jak imunitet, ali niko nije sasvim imun, pa apelujem na druge javne ličnosti koje žele da se bave humanitarnim radom, da se jave i da volontiraju. Poslednje dve sedmice sam aktivan na Dorćolu jer je to moj kraj i želim da pomognem starijim ljudima. Javne ličnosti, koje sede u dnevnim sobama, treba da se manu Instagrama i da se priključe.

Đani kaže da je u Engleskoj dramatično.

- Čuo sam se sa Borisom – premijerom Engleske, pre dve nedelje. On je bio u situaciji 50 prema 50, na granici života i smrti, ali se izvukao. To pokazuje koliko je ozbiljna situacija u Engleskoj.

Ćurčić već neko vreme boravi u Kini, ali se sada zadesio u Beogradu.

Došao sam u Beograd da bih u Kineskom konzulatu završio neki posao u vezi sa ugovorom. Međutim, aerodrom je zatvoren dva-tri dana pre nego što je trebalo da otputujem  Tamo je situacija za fudbal odlična, igraće se utakmice za desetak dana. U Kini se situacija vraća u normalu. Kina je zemlja budućnosti - zaključio je Ćurčić.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija