• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

18:31

GOLMAN JUVENTUSA IMPRESIONIRAN SRBINOM: Kada sam ga video, pomislio sam "O moj Bože"!

Fudbal

GOLMAN JUVENTUSA IMPRESIONIRAN SRBINOM: Kada sam ga video, pomislio sam "O moj Bože"!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa i Ajaksa sastali su se u prošlogodišnjem četvrtfinalu Lige šampiona. Tada je ekipa iz Amsterdama napravila veliku senzaciju koju i dalje pamti golman "stare dame" Vojček Ščesni

Poljskog golmana posebno je impresionirao srpski reprezentativac, sada kapiten "kopljanika" Dušan Tadić.

PRST U OKO! Ajaks se setio Tadićeve MAGIJE, Ramos će poludeti od besa!

- Tadić je bio dobar igrač u Premijer ligi, ali ne i vrhunski. Igrao je i krilo u Sautemptonu. Kada sam ga video u Ajaksu pomislio sam 'O moj Bože'. Savršeno se uklapa u taj stil Ajaksa - rekao je Ščesni.

Foto: AP/Photo

Ščesni je oduševljen vizijom igre Ajaksove "desetke".

- Način na koji igra je neverovatan, posebno na malom prostoru. Uvek pokušava da prođe nekog pred golom, retko dribla i šutira. Lepo je gledati ga, ali nije baš lepo kada ste na drugoj strani.

Toliko je bio impresioniran Ajaksom da su mu se svideli još Frenki de Jong i trenutni saigrač Matijs de Liht.

- Volim sve Ajaksovo u vezi sa fudbalom. Mora da je lepo igrati tamo, sa toliko slobode. Tim ima određeni oblik, ali nema prave pozicije. Možete da vidite de Lihta u sredini, na krilu su bila tipična krila Neres i Zijeh, ali je u napadu bio Tadić, kome to nije pozicija - zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija