• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

07:45

AUUUU! HRVATI BAŠ NAGRABUSILI! Dinamo ostao bez BOGATSTVA zbog otpuštanja trenera!

Fudbal

AUUUU! HRVATI BAŠ NAGRABUSILI! Dinamo ostao bez BOGATSTVA zbog otpuštanja trenera!

Podeli vest

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba skupo je platio otpuštanje dosadašnjeg trenera Nenada Bjelice. Hrvatski stručnjak od ovog četvrtka sporazumno je raskinuo ugovor, a mediji u Hrvatskoj prenose i koliko su "modri" izgubili novca

Zvaničnih potvrda nema, međutim, hrvatske "Sportske novosti" spekulišu da je sporazumnim raskidom Bjelica "teži" za 1.500.000 evra. U ovu cifru uračunate su i plate koje je bivši trener Dinama primio u prethodna tri meseca, što iznosi 465.000 evra. Dakle, na raćun će mu leći još nešto više od 1.000.000 evra. Od pomenute sume koju je Bjelica inkasirao, deo će po dogovoru koji ima sa svojim stručnim štabom, pripasti njegovim saradnicima.

HAOS U HRVATSKOJ! DINAMO SE RASPADA! Otpušten ceo stručni štab ekipe iz Zagreba!

Iz Dinama nisu previše komentarisali rastanak sa trenerom, već su se u svega dve rečenice zahvalili Bjelici.

Foto: reuters

- Fudbalski klub Dinamo i gospodin Nenad Bjelica dogovorili su sporazumni raskid poslovne saradnje. Klub zahvaljuje Nenadu Bjelici na dosadašnjoj saradnji i rezultatima koje je ostvario kao trener Dinama - navodi se u saopštenju zagrebačkog kluba.

Još jedan u nizu ružnih rastanaka na “Maksimiru“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

Briga me za Dinamo. Brinu me toliki bačeni milioni evra za promašaje u CZV.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija