• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2020

16:05

(FOTO) U SRBIJI NIČE NOVI VELELEPNI STADION! Radovi su u punom jeku, fotke sa lica mesta!

Fudbal

(FOTO) U SRBIJI NIČE NOVI VELELEPNI STADION! Radovi su u punom jeku, fotke sa lica mesta!

Podeli vest

Fudbalski klub TSC najprijatnije je iznenađenje u Superligi Srbije, a u Bačkoj Topoli niče sjajan fudbalski objekat

Prema planu, lopta će se na novom stadionu zakotrljati od sezone 2021/22, a kako teku radovi Bačkotopolci su objavili na svom Instagram profilu.

(FOTO) NEMA VIŠE ČEKANJA! On dolazi i vodi Sergeja u jedan od najbogatijih klubova na svetu!

 

 

- Izgradnja stadiona FK TSC u Bačkoj Topoli nastavljena je i tokom vanrednog stanja zbog pandemije, ali su radovi svakako znatno usporeni, kako bi se ispoštovale mere zaštite od virusa. Radovi se izvode radnim danima od jutarnjih sati do ranog popodneva, sa manjim brojem radnika. Još smo u takozvanoj sivoj fazi izgradnje i moramo da budemo veoma strpljivi. Kada završimo tu sivu fazu, što će verovatno biti do kraja godine, počeće unutrašnji radovi, kao i radovi na postavljanju travnatog terena, koji će biti najsavremeniji. Očekujemo da ćemo do leta sledeće godine, odnosno do početka sezone 2021/2022. potpuno završiti sve radove na stadionu i pratećoj infrastrukturi i da ćemo tada upriličiti svečano otvaranje i zaigrati utakmice Super lige na najboljoj travnatoj podlozi u Srbiji - stoji u objavi TSC-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lesa

pre 4 godine

Makar za 10.000 pa da bude funkcionalan. Svaki iole anji grad ima toliki stadion ali sa slabijom infrastrukturom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija