• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

16:21

NISMO SE ODREKLI TITULE! Fudbaler Lacija nada se nastavku sezone u Seriji A!

Fudbal

NISMO SE ODREKLI TITULE! Fudbaler Lacija nada se nastavku sezone u Seriji A!

Podeli vest

Manuel Lazari, fudbaler Lacija, kaže da njegov tim zaslužuje da odigra završnicu sezone u Seriji A

Lazari je u Lacio stigao iz SPAL–a proteklog leta, a za nebesko plave je već odigrao 29 utakmica i osvojio Superkup Italije.

Oni su u decembru pobedili Juventus 3:1 i došli do tog trofeja, a u šampionatu imaju samo bod manje os "stare dame" i da nije bilo koronavirusa borili bi se za titulu.

EVO, PROBAJTE VAKCINU NA MENI! Očajnički potez predsednika Sampdorije!

(FOTO) BRIGA JE ZA KORONU, BITNO DA SU GRUDI U PRVOM PLANU! Argentinka nastavlja da provorica fotkama sa jezera u Italiji!

 

 

- Ispunio sam svoj san dolaskom u Lacio, a kada sam im pomogao da osvoje trofej sve je postalo sto puta bolje. Neverovatan je osećaj pobediti Juventus u borbi za pehar i sada se sa njima takmičimo za "Skudeto". Nadam se da će se sezona završiti, Lacio to zaslužuje. Imamo veliku energiju i igramo sa dosta entuzijazma i titule se nismo odrekli. Znam da je zdravlje ispred fudbala, ali čim se za ovako nešto stvori situacija, trebalo bi da se igra - smatra Lazari.

Lacio je svoju drugu šampionsku titulu osvojio pre 20 godina.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija