• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

22:30

RONALDU JE SMETAO, PAZITE SAD - HRVAT! Kada je došao u Juventus KRISTIJANO JE BIO LJUBOMORAN NA MANDŽUKIĆA!

Fudbal

RONALDU JE SMETAO, PAZITE SAD - HRVAT! Kada je došao u Juventus KRISTIJANO JE BIO LJUBOMORAN NA MANDŽUKIĆA!

Podeli vest

Fudbaleru Juventusa Kristijanu Ronaldu nije bilo sve idealno kada je stigao u Torino, a kako pišu britanski mediji, veliki problem mu je bio Hrvat Mario Mandžukić

Postojale su priče da je bio u senci jakog karaktera harizmatičnog hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

(FOTO) RONALDO SPAVA U SKUPOCENIM "KRPICAMA"! Da li znate koliko košta Kristijanova pidžama?

O njihovom odnosu pisao je engleski "Dejli Mejl" u teksu pod naslovom "Pet razloga zbog kojih će Ronaldo ostati do kraja ugovora u Juventusu".

Kristijano Ronaldo je patio zato što nije mogao doći do izražaja pored harizmatičnog Marija Mandžukića. Hrvat je na strateškom mestu u svlačionici imao tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanja ekipi, a saigrači su ga slušali. Međutim, njegov odlazak u leto prošle godine otvorio je priliku novom guruu svlačionice. Uz povratnika Bufona te Kjelinija, to je sada i Ronalda - piše u tekstu. 

Foto: reuters

"Dejli Mejl" navodi važan razlog zbog kojeg je Ronaldo nasledio Mandžukića u svlačionici:

- On je magnet za najbolje svetske fudbalere i tako olakšava posao direktorima Paraticiju i Nedvedu. Ronaldo je mentor Matijsu de Lihtu, koji je u Juventus došao nakon što ga je pozvao Portugalac. Najskupljeg štopera sveta Ronaldo prvi teši nakon grešaka i odmah mu čestita posle dobrih poteza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija