• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

22:55

(FOTO) REAL SE SELI NA STADION SA 6.000 MESTA! Umesto na Santjago Bernabeu, Madriđani će igrati ovde!

Fudbal

(FOTO) REAL SE SELI NA STADION SA 6.000 MESTA! Umesto na Santjago Bernabeu, Madriđani će igrati ovde!

Podeli vest

Fudbalski klub Real Madrid, tačnije prvi tim "kraljevića" promeniće stadion zbog rekonstrukcije "Santrjago Bernabeu"

Primera bi trebalo da se nastavi bez publike u narednim nedeljama zbog epidemije krona virusa, a Real razmatra mogućnost da svoje utakmice organizuje na stadionu "Alfredo di Stefano" kapaciteta oko 6.000 gledalaca u predgrađu Madrida.

MOŽDA GA MNOGI MRZE, ALI JE SADA POKAZAO KAKAV JE ČOVEK! Fudbaler Reala donirao 260.000 maski i 15.000 testova!

Ta selidba će omogućiti bržu rekonstrukciju "Bernabeua", za razliku od Barselone koja je morala da otkaže svoje planirano uređenje Nou Kampa usled finansijske krize.

Foto: printscreen

Inače, dimenzije terena malog stadiona Reala identične su onima na "Santijago Bernabeuu" i samo se čeka dozvola rukovodstva La Lige pre nego što se ozvaniči prelazak Madriđana na drugi stadion.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija