• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2020

23:55

ZAMALO SAM POGINUO U TUČI, REKAO SAM TOTIJU DA GA VARA ŽENA... Luda glava - Dani Osvaldo!

Fudbal

ZAMALO SAM POGINUO U TUČI, REKAO SAM TOTIJU DA GA VARA ŽENA... Luda glava - Dani Osvaldo!

Podeli vest

Dani Osvaldo, italijanski fudbaler argentinskog porekla, prisetio se perioda dok je igrao za Romu i priznao da je bio problematičan van terena što je moglo skupo da ga košta

- Zamalo sam poginuo u tuči u jednom kafiću u Rimu. Morao sam zvati Totija u De Rosija da mi pomognu -  prisetio se Osvaldo.

Osvaldo je prokomentarisao i "Princa Rima".

- Rekao sam Totiju da ga žena sigurno vara, nisam verovao da ima savršen život. Imao je lepo lice, a bio je i obdaren, da ne ulazim sada u detalje. Sve oko njega bilo je pozitivno -  ističe Osvaldo.

TOTIJEV SIN U LACIJU? "Princ Rima" odbrusio: Nisam toliko glup!

ISPOVEST BLUDNOG SINA FUDBALA! Bio sam glup, dosadili su mi lažni prijatelji!

 

Osvaldo nije oprostio tadašnjem selektoru Čezareu Prandeliju što ga nije poveo na Svetsko prvenstvo 2014, iako je dobro igrao u kvalifikacijama.

- Postigao sam šest ili sedam pogodaka u kvalifikacijama, bio sam prvi izbor ekipe i nosio desetku, a on me izostavio sa spiska za Svetsko prvenstvo 2014. jer su novine pisale da sam Argentinac, a ne Italijan. Kad me je pozvao da dođem u Galatasaraj rekao sam da ne bih ni za 50 miliona evra. Nije mi ni rekao da nisam u toj ekipi za Svetsko prvenstvo, saznao sam preko medija. Plakao sam i hteo da umrem, zaslužio sam da budem na tom turniru - zaključio je on.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija