• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2020

11:47

Apsolutni svetski hit – PES Top Liga i najbolje kvote samo u Meridianu!

Fudbal

Apsolutni svetski hit – PES Top Liga i najbolje kvote samo u Meridianu!

Podeli vest

Pridruži se najpopularnijoj zabavi na svetu!

Postani deo najpopularnije zabave na svetu - klađenje na ishode tvojih omiljenih PES utakmica u kojima igraju pravi fudbalski timovi

Navikao si na svoje omiljene fudbalske timove iz liga petice, a obožavaš Pro Evolution Soccer? Onda se za tebe u Meridianu ništa ne menja jer sada možeš da zaradiš kladeći na svoje omiljene timove koji igraju na najpopularnijoj Playstation igrici!

Svakoga dana očekuje te atraktivna ponuda od čak 16 mečeva, kao u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Sem što utakmice traju 12 minuta, ponuda je identična onoj na koju si navikao: konačni ishodi, golovi, duple šanse, u standard i uživo kladjenje varijanti.

Velikani evropskog fudbala ukrštaju koplja svakog dana – Barsa, Real, Siti, Bajern, Liverpul, PSG.... Ono što je najvažnije, za sve mečeve obezbeđen je live prenos na meridianbet.rs. Proveri zašto se ceo svet kladi na PES, pravac na meridianbet.rs i zaradi!

 


Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija