• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2020

13:53

(VIDEO) SKANDAL DRMA SVET FUDBALA! Veliko priznanje: Hrvati namestili utakmicu i to protiv Argentine!

Fudbal

(VIDEO) SKANDAL DRMA SVET FUDBALA! Veliko priznanje: Hrvati namestili utakmicu i to protiv Argentine!

Podeli vest

Svet je u šoku! Nekadašnji argentinski fudbalski reprezentativac Oskar Ruđeri priznao je da su "gaucosi" namestili prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske u Zagrebu 1994. godine

On je to izjavio u svojoj TV emisiji razgovarajući sa Urugvajcem Dijegom Forlanom.

Pokrenula se priča o namešetenim utakmicama. Forlana je zanimalo da li je Ruđeri neke igrao namešten meč. Usledio je odgovor koji niko nije očekivao.

- Sećam se jako dobro da je Hrvatska tada imala strašnu ekipu. Igrali su Boban, Šuker, pa onaj plavušan iz Reala Prosinečki… Bili su napaljeni, a mi smo jedva stajali na nogama od putovanja. Dijego je dobro poznavao Šukera i usledili su dogovori na svim stranama terena. Sve dok nije pao konačan dogovor: Nećemo napadati jedni druge - ispričao je Ruđeri.

Čuveni argentinski defanzivac je ispričao da je taj susret Argentini došao u "totalno pogrešno vreme" pošto su se vratili sa turneje i u samo nekoliko dana igrali protiv Ekvadora i Izraela, a čekao ih je još jedan naporan meč protiv Hrvatske.

Na kraju utakmica je završena rezultatom 0:0, a nije ni bilo velikih šansi na ovom susretu. Ljubitelji fudbala pamte da je tog dana na "Maksimiru" padala jaka kiša.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
darezare

pre 4 godine

Kakav skandal.Prijateljska utakmica od pre 26 godina.Svi igraci koji su igrali moraju biti strogo sankcionisani tipa zabrane igranja do kraja karijere.Ha ha ha.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija