• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

20:46

PRVENSTVO ZAVŠENO, TRENINZI POČINJU! Tadić se vraća obavezama!

Fudbal

PRVENSTVO ZAVŠENO, TRENINZI POČINJU! Tadić se vraća obavezama!

Podeli vest

Fudbaleri Ajaksa završili su sezonu u Holandiji na prvom mestu i tako, iako ostali bez titule, dobili mesto u Ligi šampiona naredne sezone nakon što je proglašen kraj Eredivizije. Sada je vreme da se vrate treninzima

Vlasti u Holandiji su dozvolile otvaranje sportskih objekata, što je amsterdamski klub iskoristio za povratak na teren. Za početak, u trenažni proces vratilo se 12 fudbalera, koji su podeljeni u četiri grupe od po tri igrača. Grupe rade u dva termina, kako bi na obe polovine terena bila po trojica.

VELIKI OBRT U HOLANDIJI! SEZONA ZAVRŠENA BEZ ŠAMPIONA! Tadić će se (ipak) radovati!

Mađu fudbalerima koji su konačno “osetili“ teren bili su i Dušan Tadić, Dejli Blind, Doni van de Bek i Kvinsi Promes. Sutra se u De Toekomstu, sportskom kompleksu Ajaksa, očekuje druga grupa igrača, a pristup treningu će biti isti. Na ovaj način, Amsterdamersi će pokušati da se vrate starim navikama i ostanu spremni za novu sezonu koja bi mogla da se očekuje najranije početkom septembra.

Foto: reuters

Podsetimo, Ajaks će kao prvoplasirani igrati grupnu fazu Lige šampiona, dok AZ Alkmar mora u kvalifikacije. Takođe, neće biti ispadanje iz lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POBUNA U HOLANDIJI! Trener Ajaksa digao glas: Kako to da NEMCI MOGU, A MI NE?
Fudbal

POBUNA U HOLANDIJI! Trener Ajaksa digao glas: Kako to da NEMCI MOGU, A MI NE?

Fudbalski šampionat u Holandiji ovog petka je i zvanično okončan odlukom organizatora da poslušaju preporuku Vlade i okončaju takmičenje. To je značilo da šampiona neće biti, te da će se po trenutnom plasmanu timovi rangirati kada su u pitanju evropska kvalifikacije, a neće biti ni ispadanja iz lige. Trener Ajaksa Erik Ten Hag nije se složio sa odlukom iako je njegov tim uslovno rečeno najbolje prošao

25.04.2020

23:35

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17