• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

12:05

ZAGORČAVA MU ŽIVOT, A ON MU SE DIVI! Njegova dva koraka su kao mojih 50!

Fudbal

ZAGORČAVA MU ŽIVOT, A ON MU SE DIVI! Njegova dva koraka su kao mojih 50!

Podeli vest

Napadač Mančester sitija Serhio Aguero sipa komplimente na račun jednog od najboljih defanzivaca današnjice Virdžilu van Dajku

Od svog dolaska u Liverpul, van Dajk je postao strah i trepet za napadače, a Serhio Aguero je na sedam poslednjih utakmica Sitija protiv ,,crvenih“ postigao jedan pogodak, pa najviše  krivi Holanđanina.

(VIDEO) KO KAŽE DA VIRTUELNE IGRICE NISU DOVOLJNO REALISTIČNE! Serhio Aguero je pravi primer!

NEZAPAMĆENO! Astronomski ugorov, Nemci daju DŽAK PARA zvezdi Sitija!

 

Svi znamo da je Van Dajk jedan od najboljih štopera današnjice. Snažan je, visok i ima neverovatno telo. Teško je susresti se sa njim. Izgleda kao da nije brz, ali sa tim velikim nogama, može da dosegne svugde. Njegova dva koraka su kao mojih 50 – rekao je Aguero uz osmeh i dodao:

Veoma inteligentan igrač i volim način na koji se on brani, pametan način. Oprezan je i nezgodan kada vas čuva. To čini teškim za svakog napadača. Ja sam napadač i volim da defanzivac krene ka meni, ali ukoliko on čeka, dobiće pomoć. Veoma je dobar u tome.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija