• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

11:55

Svetski hit na klik od tebe – kladi se na PES World League i iskoristi najbolje kvote samo u Meridianu!

Fudbal

Svetski hit na klik od tebe – kladi se na PES World League i iskoristi najbolje kvote samo u Meridianu!

Podeli vest

Najmanje 20 različitih opcija za kladjenje na svakom meču

Svetski hit na klik od tebe – kladi se na PES World League i iskoristi najbolje kvote samo u Meridianu. Samo u Meridianu, spajamo tvoja dva omiljena hobija – Pro Evolution Soccer i kladjenje na najjače klubove i reprezentacije.

Zbog toga je za tebe sve po starom – vrhunski fudbal igra se svakoga dana.

Spremi se za neverovatnu ponudu – svakog dana 16 mečeva, kao i inače u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Pritom, ponuda je identična onoj na koju si navikao: konačan ishod, ukupno golova, duple šanse, dostupni u standard i uživo kladjenju. Najmanje 20 različitih opcija za kladjenje na svaki meč. A na terenu su sve sami fudbalski giganti – Real i Barsa, Liverpul i Siti, PSG, Dortmund, Bajern...

Za sve mečeve obezbeđen je live prenos ekskluzivno na meridianbet.rs. Zato proveri zašto se ceo svet kladi na PES, pravac na meridianbet.rs, kladi se i zaradi!

Bonus video:

 


Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija