• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

22:50

ĐIBRIL PONOVO NA TERENU! Sise se vraća fudbalu! Evo za koga će igrati!

Fudbal

ĐIBRIL PONOVO NA TERENU! Sise se vraća fudbalu! Evo za koga će igrati!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Đibril Sise mogao bi uskoro da se vrati na teren, prenose inostrani mediji

Sise želi da se vrati u Ligu 1, kako bi stigao do 100 postignutih golova.Za tako nešto nedostaju mu još četiri pogotka...

(FOTO) POJAVIO SE SNIMAK PRELOMA! Španci BRUJE, NAJGORA vest za Jovića!

Foto: Reuters

Tekst potpisa

- Znate kako je sa golgeterima, u ljubavi smo sa golovima, volimo da zaokružimo na 25, 50, 75... Mene barijera od 100 golova progoni. Ostao sam na 96, fale mi 4 gola i to me izluđuje. Ako me neki klub želi, biću spreman za dva ili tri meseca. Prilično sam siguran da mogu to da ispunim. Sve ću uraditi, ako imam krajnji cilj. Takođe mogu da pomognem timu oko mentalnih priprema, mogu da radim sa mladim igračima, da treniram napadače... Želeo bih to i radio bih besplatno- rekao je Sise.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija