• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2020

23:55

KAKVO LUDILO! Srpski fudbaleri odbili smanjene plate pa POPILI OTKAZ!

Fudbal

KAKVO LUDILO! Srpski fudbaleri odbili smanjene plate pa POPILI OTKAZ!

Podeli vest

Olimpija iz Ljubljane objavila je da sezonu neće nastaviti sa dva srpska fudbalera u svom timu, jer su dobili otkaze zbog odbijanja da im se smanje plate tokom pandemije koronavirusa

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Voždovca i surduličkog Radnika, Marko Putinčanin odbio je smanjenje plate zbog ekonomskih problema tokom pandemije koronavirusa.

NOVO PRAVILA FIFA! Promena u svetu fudbala koja stupa na snagu ODMAH i VAŽI U SVIM LIGAMA!

Uprava ljubljanske Olimpije odmah je reagovala prekidom saradnje sa Markom Putinčaninom, kao i sa Markom Gajićem koji je takođe odbio smanjenje plate.

Putinčanin je bio važan deo ljubljanskog tima, ove sezone je nastupio na 12 mečeva uključujući i derbi sa Mariborom neposredno pre prekida sezone, a ukupno je od dolaska u Olimpiju pre godinu i po dana odigrao 38 utakmica za ovaj klub.

Što se tiče Gajića, dvadesetosmogodišnji fudbaler je ove sezone odigrao svega sedam utakmica u dresu Olimpije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 4 godine

Па не играју за ПУПС, већ за... - ОЛИМПИЈУ...?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija