• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

15:11

PAKAO - ŠPANCI OTKRIVAJU! Zna se koliko će Jović BITI VAN TERENA ZBOG POVREDE!

Fudbal

PAKAO - ŠPANCI OTKRIVAJU! Zna se koliko će Jović BITI VAN TERENA ZBOG POVREDE!

Podeli vest

Luka Jović polomio je stopalo tokom trenigna kod kuće i to nakon što se vratio u Madrid na pripreme za nastavak takmičenja u Primeri

Kako prenosi Marka Jovića čeka pauza od oko dva meseca, mada se i dalje čeka zvanična potvrdio kluba.

(FOTO) ŠPANCI OPET UDARAJU PO SRBINU! Jović na naslovnim stranama - LUKA JE NEGATIVAN!

(FOTO) POJAVIO SE SNIMAK PRELOMA! Španci BRUJE, NAJGORA vest za Jovića!

 

Za takvu povredu, odnosno prelom kosti koja je povezana sa petom, potreban je oporavak od najmanje sedam do devet nedelja. Naravno, ukoliko rehabilitacija bude išla po planu.

Novi udarac za Jovića, kome baš ne ode od dolaska u Real. Nije se proslavio na terenu, a potom je napravio i incident kada se vratio u Srbiju, pošto je prekršio izolaciju.

Kako je potvrdio njegov otac, Joviić se spremao tokom prinudne pauze, želeo je da se nametne treneru Zinedinu Zidinu kako bi izborio mesto na terenu, ali zadesio ga je novi peh.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija