• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

07:15

SRBIN JE OVE SEZONE ODIGRAO 35 MINUTA, A NAJPLAĆENIJI JE IGRAČ U DRŽAVI! Hoće ga Zvezda, ali je njemu lepo u Švajcarskoj!

Fudbal

SRBIN JE OVE SEZONE ODIGRAO 35 MINUTA, A NAJPLAĆENIJI JE IGRAČ U DRŽAVI! Hoće ga Zvezda, ali je njemu lepo u Švajcarskoj!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović verovatno će dva puta razmisliti da li želi da pređe u Crvenu zvezdu ovog leta, a u prilog ostanka u Švajcarsku ide mu činjenica da je tamo najplaćeniji igrač u ligi

Švajcarski list "Blik" doneo je podatke o zaradama fudbalera u njihovoj ligi, a mnogi su se iznenadili kada su primetili da one i nisu "na evropskom nivou" iako švajcarski timovi svake godine igraju neko takmičenje, bilo da su to Liga šampiona ili Liga Evrope.

ZVEZDA PREGOVARA SA TROJICOM IGRAČA! Terzić otkrio planove crveno-belih!

Još veće iznenađenje po sve jeste i podatak da je najplaćeniji igrač u državi Srbin, Zdravko Kuzmanović, dugogodišnja želja Crvene zvezde. Kada je 2015. dolazio iz Intera, Bazel je morao da se "isprsi" i ponudi mu ozbiljan ugovor pa je tako na sto pred vezistu stavljena ponuda od 1.000.000 po sezoni.

Foto: Starsportphoto

Naravno da je prihvatio, ali se Bazel nije ovajdio od toga. Kuzmanovića su mučile povrede, uglavnom Ahilove tetive pa je propuštao gotovo najveći deo svake sezone u prethodnih pet godina. Tome u prilog ide i činjenica da je od 2015. pa do danas odigrao ukupno nešto više od 50 utakmica, a ove sezone zabeležio je tri nastupa (ukupno 35 minuta na terenu) u dresu Bazela.

Iza njega je još jedan Srbin koji već dugi niz godina brani boje Jang Bojsa, Miralem Sulejmani, koji takođe može da zaradi 1.000.000, ali samo u slučaju da ispuni sve bonuse. Isti je slučaj i sa prvom zvezdom ekipe iz Berna, Giljermeo Oroom.

Foto: Starsportphoto

Dakle, izgleda da je Švajcarska obećana zemlja za naše reprezentativce pa je pitanje da li će Kuzmanović prihvatiti poziv da dođe na Marakanu, o čemu se govori već nekoliko meseci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija