• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

07:35

LEKARI ZBUNJENI LUKINOM POVREDOM! Jović u epicentru španskih medija! "Sve je SLAGAO"!

Fudbal

LEKARI ZBUNJENI LUKINOM POVREDOM! Jović u epicentru španskih medija! "Sve je SLAGAO"!

Podeli vest

Poznati španski listovi "Marka" i "As" tvrde da je Luka Jović doživeo povredu pete dok je bio u karantinu u Srbiji i da to nije prijavio po povratku na treninge Real Madrida

Srpski napadač Luka Jović (22) krio je da je povređen, zbog čega su u Real Madridu besni na njega, tvrde španski mediji! Ugledni dnevni listovi "Marka" i "As" prenose da mladi ofanzivac po povratku u klub nije prijavio povredu koju je doživeo u karantinu u Srbiji.

(FOTO) CRNI ČOVEČE, ŠTA TO RADIŠ!? Luka Jović PAO SA KUĆE!

Jović je tako završio na naslovnoj strani "Marke", uz naslov "Jović slomio stopalo... kod kuće". Prema saznanjima ovog lista, naš as je pokušao da odradi trening, ali je već posle nekoliko minuta morao da odustane.

"Realovi doktori nisu mogli da shvate kako je Jović dobio prelom petne kosti. Tek posle pregleda on im je priznao da ga stopalo boli već neko vreme. Van terena biće najmanje mesec dana, što znači da je prva njegova sezona u dresu Real Madrida već sada okončana.

S druge strane, "As" je naslovnu stranu podelio na dva dela. U gornjem delu je fudbaler Atletiko Madrida Renan Lodi uz kog piše "Pozitivan", budući da je utvrđeno da je zaražen kovidom-19. Ispod je Luka Jović uz naslov "Negativan", pošto je i ovaj list došao do saznanja da je Srbin lagao o povredi.

Foto: Starsportphoto

- Jović je kod kuće doživeo povredu stopala. Mogao bi da bude duže od dva meseca van terena. Srpski fudbaler je u petak ujutru bio u medicinskom centru Valdebebas, gde je utvrđeno da se iz Srbije vratio povređen- piše "As".

Momak rodom iz Batara kod Bijeljine bio je u centru pažnje srpskih i španskih medija prethodnih meseci. Kada je počela epidemija koronavirusa, došao je iz Španije u Srbiju, gde je dobio krivičnu prijavu zbog kršenja obaveznog karantina. To su mu zamerili i u Realu, ali su ipak odlučili da mu daju novu šansu.

OVO MOGU SAMO VELIKI LJUDI! Proradio SRPSKI INAT Siniše Mihajlovića!

Nedavno je i njegov lični trener Bojan Ćustić otkrio da se Jović uozbiljio i da je rešio da opravda uloženi novac.

- Rekao mi je da će se izboriti za mesto u timu Reala, da će imati sjajnu karijeru i da će navijači skandirati njegovo ime. U toku karantina bio je u vrhunskoj formi, zdrav u svakom smislu. Treninzi kod kuće trajali su mu tri sata - govorio je nedavno Ćustić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija