• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2020

23:13

LUDILO, FUDBAL 35 DANA BEZ PRESTANKA! Evo šta su smislili Španci!

Fudbal

LUDILO, FUDBAL 35 DANA BEZ PRESTANKA! Evo šta su smislili Španci!

Podeli vest

Predsednik Primere Havijer Tebas nada se da će fudbalska sezona u Španiji biti nastavljena 12. juna, posle više od tri meseca pauze zbog pandemije koronavirusa

Svi klubovi u prve lige su prošle nedelje započeli testiranje igrača, a mnogi su počeli i sa individualnim treninzima.

- Voleo bih da nastavimo 12. juna, ali moramo biti oprezni i to nije samo na fudbalu, već zavisi i od društva. Svi se moramo fokusirati na poštovanje mera za zaštitu zdravlja - rekao je Tebas za španske medije.

ŠPANCI SE POLAKO VRAĆAJU FUDBALU! Evo kada počinju treninzi!

ŠPANCI OPREZNI! Ništa od fudbala PRE LETA!

 

Ponovio je da će se svi mečevi igrati bez publike kao što će biti slučaj i u Bundesligi, ali je rekao da liga radi na tome kako da “doda atmosferu” na stadione. Tebas je naveo i da će raspored biti takav da će se utakmice igrati svakog dana.

- Sada kada nećemo imati navijače na stadionima, imaćemo neke inovativne ideje za emitovanje utakmica… Biće fudbala 35 dana, svakog dana, kada se La Liga vrati.

Španska La Liga saopštila je da su petorica fudbalera iz klubova prve i druge lige zaraženi koronavirusom. Liga nije navela o kojim igračima je reč, niti iz kojih su klubova. Nemaju simptome i nalaze se u izolaciji. Tebas je dodao i da su tri člana osoblja takođe pozitivni, ali da je broj slučajeva daleko manji od očekivanog. On je istakao i da neće biti povećanog rizika da se igrači zaraze nakon što se počne s utakmicama.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija