• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2020

22:25

UŽAS U ENGLESKOJ! Razbojnici NAPALI I PRETUKLI FUDBALERA TOTENHEMA!

Fudbal

UŽAS U ENGLESKOJ! Razbojnici NAPALI I PRETUKLI FUDBALERA TOTENHEMA!

Podeli vest

Fudbaler Totenhema Dele Ali napadnut je od strane razbojnika koji su mu upali u kuću u nameri da ga opljačkaju

Osim Alija, koji je u izolaciji, u kući su se u tom trenutku nalazili njegova devojka, njegov brat i njegova devojka, kao i Alijev dugogodišnji prijatelj.

(FOTO) DA LI PREPOZNAJETE OVOG FUDBALERA? Razbijao je Zvezdu u Ligi šampiona, a sada nosi pušku!

U trenutku upada provalnika, ova četvorka se nalazila u prizemlju, dok je fudbaler bio na spratu u svojoj sobi.

Foto: AP PHOTO

Jedan od provalnika je jednom trenutku udario Alija u lice pošto je ovaj oklevao da se povinuje njihovim zahtevima, a onda je uz pretnju nožem, zajedno sa saučesnikom, pokupio satove i nakit iz kuće.

Obojica su hitro napustila kuću i pobegla u nepoznatom pravcu. Iz policije je stiglo saopštenje povodom ovog događaja.

Policija je alarmirana negde 35 minuta iza ponoći u sredu 13. maja, u pitanju je bila prijava plačke na adresi Barnet. Dva muškarca su upala na posed i ukrala nakit i satove, pre nego što su pobegli. Vlasnik kuće, momak u dvadesetim godinama, pretrpeo je lakše povrede lica posle napada. Nije bilo potrebe da mu se ukaže lekarska pomoć - rečeno je iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija