• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

16:46

ZVANIČNO! NAPADALI SU GA, ALI RUSI NISU PROMENILI ODLUKU! Bivši trener Partizana na novom zadatku!

Fudbal

ZVANIČNO! NAPADALI SU GA, ALI RUSI NISU PROMENILI ODLUKU! Bivši trener Partizana na novom zadatku!

Podeli vest

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić od ovog četvrtka i zvanično je novi šef stručnog štaba Lokomotive iz Moske, potvrdio je ruski klub

Lokomotiva iz Moskve zvanično je potvrdila da je angažovala Marka Nikolića za šefa stručnog štaba.

U saopštenju na klupskom sajtu se kaže:

- Dragi navijači Lokomotive, na današnjem sastanku Upravnog odbora, Marko Nikolić je zvanično piostavljen za šefa stručnog štaba prvog tima. Srpski stručnjak stupiće na dužnost 1. juna 2020. Želimo Marku uspešan rad i velike pobede.

Foto: Starsportphoto©

Iako se našao na meti mnogih u Rusiji da nije trener za Lokomotivu, ekipa iz Moskve nije odustala u anmeri da angažuje nekadašnjeg trenera Partizana koji je donosio veliku radost crno-belima.

Nikolić uskoro puni 40 godina, trenirao je Rad, Vojvodinu, Partizan u dva mandata, Olimpiju i Videoton.

Sa crno-belima je osvojio duplu krunu 2017, a sa Videotonom titulu 2018. i Kup Mađarske 2019. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija