• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

18:15

(FOTO) LOŠE VESTI IZ HUMSKE! Povreda u zao čas! Sledi mu pauza!

Fudbal

(FOTO) LOŠE VESTI IZ HUMSKE! Povreda u zao čas! Sledi mu pauza!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su juče međusobni trening meč, a da sve ne prođe po planu pobrinula se povreda Aleksandra Lutovca koji se zbog toga nije dugo zadržao na terenu

Lutovac je osetio bol u zadnjoj loži i odmah posle utakmice je otišao na pregled ultrazvukom koji je pokazao da nema oštećenja mišića.

NEMAČKA JE TO! Bundesliga posle KORONE gledanija nego ikada!

Ipak, Lutovac će biti poslat na još jedan pregled i naredne nedelje će otići na snimanje magnetnom rezonancom kako bi bili sigurni da nema ozbiljnije povrede.

Foto: Starsportphoto

Problem sa zadnjom ložom levog butnog mišića Lutovac je vukao još od zimskih priprema u Turskoj kada je došlo do pucanja u meču protiv poljske Krakovije. Problem je Lutovac uspeo da reši tek tokom prinudne pauze zbog pandemije koro na virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija