• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2020

17:40

OČEKUJE NAS PRAVI SPEKTAKL! FIFA organizuje humatitarnu utakmicu!

Fudbal

OČEKUJE NAS PRAVI SPEKTAKL! FIFA organizuje humatitarnu utakmicu!

Podeli vest

Mwđunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da planira da organizuje humanitarnu utakmicu za prikupljanje sredstava za borbu protiv korona virusa "čim zdravstvena situacija do dozvoli"

FIFA, koja je sa 10 miliona dolara već dala doprinos u borbi protiv novog virusa, ovog puta želi da preko svoje fondacije organizuje utakmicu za prikupljanje sredstava za razvoj dijagnostike, lečenja i vakcine.

RADONJIĆ PREUZIMA ZVEZDU? Ražnatović OTKLONIO DILEMU!

- Opredeljeni smo da organizujemo ovaj dogadjaj čim zdravstvena situacija to dozvoli, čak i ako moramo da sačekamo još nekoliko meseci- rekao je prvi čovek Fifa Đani Infantino.

Foto: Reuters



Ni datim ni mesto ovog dogadjaja još nisu odredjeni.

- Trenutno se proučava nekoliko scenarija i projekat- rekao je predsednik Fifa Fondacije Juri Đorkaef.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17