• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.05.2020

15:28

ČEFERIN NE MOŽE DA SPAVA, ALI IMA SJAJNE VESTI! Navijači uskoro na stadionima!

Fudbal

ČEFERIN NE MOŽE DA SPAVA, ALI IMA SJAJNE VESTI! Navijači uskoro na stadionima!

Podeli vest

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin rekao je danas da je uveren da će se navijači uskoro vratiti na utakmice

Lično, apsolutno sam siguran da će se dobri, stari fudbal sa navijačima veoma uskoro vratiti -  rekao je Čeferin za britanski Gardijan.

Poručuje da ga zbog toga muči nesanica.

- Imamo još mnogo posla. Bio sam u Švajcarskoj prošle nedelje i imao sam sastanke od 9 ujutru do 11 uveče. Ima mnogo informacija, promena u kalendaru i miliona dolara koje ćemo izgubiti. Zbog toga je teško zaspati, bio bih neodgovoran kada bih odmah zaspao posle takvog dana - ispričao je Čeferin i rekao da je noć pre odluku o odlaganju EURO2020 zaspao u četiri ujutru.


Domaća i kontinentalna takmičenja su zaustavljena usled pandemije korona virusa, a počela su da se igraju u nekim državama bez publike.

PRVI ČOVEK UEFA IMA NEKOLIKO OPCIJA! Evo šta Čeferin misli o otkazivanju sezone!

SVE JE JASNO! Poznato da li se nastavljaju prvenstva! Reč ključnog čoveka!



- Ne mislim da će virus trajati zauvek. Mislim da će se stanje promeniti pre nego što mislite. Ne sviđa mi se ovo apokaliptično stanje da moramo da čekamo drugi, treći, čak i peti talas -  kazao je Čeferin.

Upitan da li bi se kladio u milion dolara da će odloženo Evropsko prvenstvo biti 2021. godine, odgovorio je: "Da, bih. Ne znam zašto ne bi tako bilo".

Čeferin je kazao da će fudbal slediti preporuke vlasti, ali da je optimista po pitanju da će u bliskoj budućnosti sve ponovo biti normalno.

Po njegovim rečima, fudbal se nije promenio posle Drugog svetskog rata, ili Prvog, a da se to neće desiti ni posle pandemije korona virusa.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija