• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2020

15:54

ŠPANCI SAZNAJU! Zidan zvao Jovića, sad je DEFINITIVNO JASNO ŠTA ĆE BITI S LUKOM!

Fudbal

ŠPANCI SAZNAJU! Zidan zvao Jovića, sad je DEFINITIVNO JASNO ŠTA ĆE BITI S LUKOM!

Podeli vest

Zinedin Zidan razgovarao je svim igračima Reala, pa i sa srpskim centarforom Lukom Jovićem

Jović neće po dobrom pamtiti minulu sezonu u Realu koju završava povređen, zbog loma kosti u peti, pa je na bolovanju dok se njegovi saigrali spremaju za nastavaka sezone u Primeri.

Već mesecima se spekuliše o odlasku Jovića iz Reala, jer nije opravdao očekivanja, ali klub još konkretno nije rekao da li računa ili ne na Srbina.

MIJATOVIĆ PECNUO ZIDANA ZBOG SRBINA! Jović? Mora da razume GDE JE I ZAŠTO!

PAKAO - ŠPANCI OTKRIVAJU! Zna se koliko će Jović BITI VAN TERENA ZBOG POVREDE!

 

Portal "Defensa sentral", koji se bavi isključivo Real Madridom, objavio je informaciju da se Luka Jović sreo sa trenerom Zinedinom Zidanom i da mu je Francuz rekao šta planira sa njim.

- Zidan je u konstantnom kontaktu i u treningu sa igračima, jer želi da svlačionica ostane kompaktna zbog zajedničkog cilja: osvajanja titule kada sezone bude nastavljena. Luka Jović je bio poslednji fudbaler sa kojim je Zidan pričao. Kako ekskluzivno saznajemo, Francuz je prišao napadaču da bi mu pružio podršku i ulio samopouzdanje - pišu Španci. 

(VIDEO) ŠPANCI, DŽABE GA PLJUJETE! Luka Jović je STIGAO!

BAŠ HOĆE SRBINU DA VIDE LEĐA - NOVI DAN, NOVI KLUB! Jović ide iz Madrida, ali ostaje u Španiji!

 

Navedeno je da i klub i trener veruju u Luku i da mu poručuju da se ne osvrće ka glasinama koje ga odvode od kluba u neku drugu sredinu. 

- Zidan želi da Jovića drži uključenim u sve i hteo je da mu kaže da mu veruje. On ga je uverio da će posle oporavka ponovo računati na njega.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija