• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

09:28

NIKAD VEĆA KRIZA NA "TEATRU SNOVA"! Junajted u NEVEROVATNOM minusu!

Fudbal

NIKAD VEĆA KRIZA NA "TEATRU SNOVA"! Junajted u NEVEROVATNOM minusu!

Podeli vest

Mančester junajted je u velikom problemu... Tokom epidemije koronavirusa ovaj tim je izgubio ogroman novac

Izvršni potpredsednik Mančester junajteda Ed Vudvord ističe da nikad nije bilo teže i da je klub u minusu 429 miliona funti!

- Jasno je da je pandemija uzrokovala značajne poremećaje u našem poslovanju, uključujući odlaganje svih utakmica od sredine marta i privremeno zatvaranje naših maloprodajnih, ugostiteljskih objekata i objekte za navijače na "Old Traffordu". Danas objavljeni rezultati našeg trećeg kvartala odražavaju delimični uticaj koji je pandemija imala na klub, dok će se još veći uticaj osetiti u trenutnom kvartalu i verovatno posle toga - kaže Vudvord.

On tvrdi da Junajted brzo može da stane na noge.

 Naš klub je izgrađen na čvrstom temelju. I dalje smo jedan od najpopularnijih timova u najpraćenijem globalnom sportu i stvorili smo snažnu finansijsku bazu sa različitim izvorima prihoda.

Vudvord dodaje da je fudbal u problemu.

 Međutim, posledice pandemije sada se uveliko osećaju u fudbalskoj zajednici. Moramo prepoznati da ova kriza neće nestati preko noći i da će se svet koji dolazi razlikovati od prethodnog. Pred nama su još veliki izazovi, i za fudbal u celini, i sigurno je reći da neko vreme neće biti uobičajeno kao što je bilo pre krize - zaključio je on.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija