• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

17:10

HEROJ NEMAČKE NAPUŠTA DORTMUND! Ko će mu ponuditi spas?

Fudbal

HEROJ NEMAČKE NAPUŠTA DORTMUND! Ko će mu ponuditi spas?

Podeli vest

Momak koji je Nemačkoj doneo titulu šampiona sveta golom u finalu Mundijala 2014. godine protiv Argentine, Mario Gece, napustiće redove Borusije iz Dortmunda na kraju ove sezone

Vezista Borusije Dortmund Mario Gece napušta klub na kraju ove sezone, potvrdio je sportski direktor Milionera Mihael Zork za nemački "Skaj".

REAL IMA PAKLENI PLAN! Mbape i Haland u istom timu! MOGUĆE JE!

- Završavamo svoju saradnju sa Mariom na kraju sezone. To je obostrana odluka posle otvorenog razgovora. Mario je veoma dobar momak - rekao je Zork.

Foto: APphoto

Gece, koji je već jednom odlazio iz Borusije (2013) posle četiri godine u klubu, kada je pojačavao Bajern iz Minhena, ovog puta se povezuje sa više timova i nalazi se na raskršću karijere sa 27 godina i posle svega što se dešavalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija