• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2020

20:05

(VIDEO) AZURI PROBUDILI ORLOVE IZ SNA! Srbija poražena u finalu Evropskog prvenstva!

Fudbal

(VIDEO) AZURI PROBUDILI ORLOVE IZ SNA! Srbija poražena u finalu Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Naša esport reprezentacija u "Pro Evolution Soccer" fudbalskoj simulaciji poražena je u finalu Evropskog prvenstva od selekcije Italije ukupnim skorom 3:1 (2:4, 5:1, 0:1, 1:2). Vičešampioni Evropi postali su Marko Roksić, Stefan Slavković, Filip Panić i Ranđel Mikić

Italijani su slavili u prvom meču sa 4:2, a golove za "azure" postigli su Fabio Kvaljarela kao i Ćiro Imobile koji je upisao het-trik! Sa druge strane Aleksandar Mitrović i Luka Jović postilgi su golove za naš tim.

(VIDEO) SRBIJA U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA! Da, dobro ste pročitali!

U drugom meču Srbija je prva došla do vođstva, a strelac je bio Dušan Tadić posle odličnog driblinga u kaznenom prostoru Italijana. Nedugo zatim na 2:0 povisio je Adem Ljajić iz slobodnog udarca sredinom prvog poluvremena. 

 

 

U nastavku igre na 3:0 povisio je ponovo Ljajić, za sigurnu prednost "orlova"! Aleksandar Mitrović je postigao četvrti gol za selekciju Srbije da bi Zaniolo smanjio na 4:1! Tačku na trijumf našeg tima (5:1) postavio je Gaćinović sa bele tačke. 

 

 

U trećem meču nije bilo golova posle prbvih 45 minuta, a šansu meča imao je Aleksandar Prijović poetkom drugog dela. On je sa sveg pet metara iako je bio usamljen šutirao direktno u golmana Italijana, Đanluiđija Donarumu.

 

 

U samom finišu duela Ćiro Imobile je doveo Italijane u prednost od 1:0 i doveo na korak od evropskog trona. To je bio i konačan rezultat trećeg duela. U četvrtom odlučujućem meču "azuri" su sa 2:1 savladali naš tim, a gol odluke postigao je Lorenco Insinje u 90. minutu duela za evropski trofej Italijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija